Booz Allen

Wie jullie zijn/ wat jullie doen;

Booz Allen is een wereldwijd technologie- en managementadviesbureau, met meer dan 27.000 werknemers wereldwijd en expertise op het gebied van analytics, digitale oplossingen, engineering en cybersecurity. Het bedrijf is opgericht in 1914 en heeft zijn hoofdkantoor in McLean, Virginia, en heeft meer dan 80 kantoren wereldwijd. Booz Allen maakt gebruik van voortdurende cyberinnovatie, verfijnd vakmanschap en toptalent om resultaten te leveren. De diverse klanten van Booz Allen omvatten Fortune 100-bedrijven, Global 2000-bedrijven en bijna alle Amerikaanse federale en veiligheidsinstanties. Op basis van een Frost & Sullivan-rapport uit 2019 is Booz Allen de grootste cyberbeveiligingsleverancier van Noord-Amerika. Of het nu gaat om het helpen begrijpen en verminderen van de risicopositie of het creëren van geavanceerde algoritmen om aanvallen te detecteren en te stoppen voordat ze zich verspreiden, Booz Allen ondersteunt de meest kritieke cyberuitdagingen van zijn klanten. 

Voor onze commerciële klanten richten we ons op geavanceerde cyberverdediging, een gebied met de meest ingrijpende cyberproblemen en de minste beschikbare effectieve oplossingen.  Aan het roer van onze praktijk staan doorgewinterde professionals die als CISO hebben gewerkt en cliënten door de meest succesvolle cybertransformaties hebben geleid. Op alle niveaus beschikken onze medewerkers over welverdiende cyberexpertise. Booz Allen levert een combinatie van diepgaande technische beoefenaars en cybergerichte managementconsultants wier ervaring ongeëvenaard is - "Wij weten hoe cyberaanvallen gebeuren en hoe we ons ertegen moeten verdedigen."

Waarom Den Haag?

De cyberdreigingen waarmee organisaties vandaag de dag worden geconfronteerd en de kwaadwillende actoren die kwaad willen, kunnen op steeds geraffineerdere manieren over de grenzen heen reiken. Den Haag heeft zich gevestigd als een centrum voor cyberbeveiliging in de regio en we zijn er trots op onze wereldwijde aanwezigheid uit te breiden met een getalenteerd beveiligingsteam in Den Haag dat regionale expertise zal inzetten voor klanten, gebruikmakend van Booz Allen's cyberhandelskwaliteiten van wereldklasse en voortbouwend op onze lange staat van dienst voor klanten in heel Europa.

En een antwoord op de vraag, Waarom de HSD campus?

De HSD-campus is een geweldige uitvalsbasis geweest voor onze aanwezigheid in de regio en voor onze contacten met de cyberbeveiligingsgemeenschap in Den Haag en in heel Nederland. 


Booz Allen

Contactgegevens

  • Mr. Tony Gaidhane

Tony Gaidhane is Vice President bij Booz Allen's Commercial business, gevestigd in Den Haag, Nederland, waar hij leiding geeft aan Booz Allen's Commercial cybersecurity practice in het Verenigd Koninkrijk en de EU, inclusief alle aspecten van client delivery, business development, operations en werving. Voorafgaand aan zijn huidige functie gaf hij wereldwijd leiding aan Booz Allen's Commercial Cyber Fusion Centre (CFC)-praktijk.

Als ervaren leider in beveiligingsconsultancy heeft hij zowel cyberbeveiligingsteams als markt-/accountteams samengesteld om samen met toonaangevende klanten cyberbeveiliging te begrijpen, te prioriteren en te beheren in de context van hun bedrijfs- en missiedoelstellingen, waarbij de problemen van vandaag worden aangepakt en ze worden voorbereid op de uitdagingen van morgen. Tony heeft een diepgaande technische achtergrond en heeft ervaring met het samenwerken met senior leiders van klanten om oplossingen te bieden op het gebied van beveiligingsstrategie, beveiligingsactiviteiten, beheerde diensten, incidentrespons, cyberanalyse en gegevensbescherming om zo de meest complexe uitdagingen van klanten te helpen oplossen.

Voordat Tony bij Booz Allen in dienst trad, was hij Senior Manager bij Accenture, waar hij een invloedrijke rol speelde bij de implementatie van tientallen cybersecuritytools voor Affordable Care Act-programma's van meerdere staten. Tony heeft 10 jaar ervaring in het leiden van informatiebeveiligingsoperaties als Director of Information Security bij Anthem en heeft ervaring in het creëren en leiden van teams om de juiste beveiligingsmaatregelen te ontwerpen en uit te voeren op basis van zakelijke behoeften, risicobeoordelingen en wettelijke vereisten.  Tony heeft een MBA van de Fuqua School of Business van Duke University en een BS- en MS-diploma in computerwetenschappen van respectievelijk de universiteit van Nagpur (India) en de Texas Tech University. Tony is ook in het bezit van talrijke certificeringen, zoals PMP, CISSP, CISM, CGEIT, CRISC en CISA op het gebied van informatiebeveiliging, audit, informatieprivacy en projectbeheer. 

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps