Compumatica

Wie ben je/wat doe je:

Compumatica is een Nederlandse fabrikant van cybersecurity oplossingen met specialisatie op het gebied van encryptie (netwerk encryptie, e-mail encryptie) en netwerk segmentatie (firewall, diode) en bestaat sinds 1996. De producten hebben verschillende certificering van de Nederlandse overheid, Europese Unie en de NATO. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Onze klantenkring bestaat uit overheden, multinationals en overige bedrijven die waarde hechten aan hoogwaardige security oplossingen.

Waarom Den Haag?

Den Haag is het centrum van de Nederlandse cybersecurity wereld geworden met de HSD als centrale ontmoetingsplek. Een groot deel van onze klanten bevindt zich in deze regio en de meeste cybersecurity evenementen vinden hier plaats. Het lijkt vanzelfsprekend om hier aanwezig te zijn als gerenommeerd cybersecurity bedrijf.  

En een antwoord op de vraag, Waarom de HSD campus?

De HSD campus is een informele plek om collegabedrijven te ontmoeten en van elkaar te leren hoe we gezamenlijk Nederland veiliger kunnen maken. Met de gunstige ligging in Den Haag is het een prima uitvalsbasis tussen de evenementen en afspraken door.


Compumatica

Contactgegevens

  • Petra van Schayik
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Petra van Schayik is de CEO van Compumatica. Na haar studie HTS richtte Petra in 1996 samen met haar compagnon Compumatica op. In de tussentijd is het bedrijf uitgegroeid naar een gerenommeerd cybersecuritybedrijf en is het een van dé Nederlandse spelers in de cryptowereld. Naast haar rol van directeur bij Compumatica is Petra bestuurslid van Dychper, NL Digital en neemt ze plaats in de adviesraad van VNO-NCW.

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps