Skip to main content

Isuna

Het platform van Isuna maakt de voltooiing van uitgebreide cyberbeveiligings- en AVG-assessments mogelijk, waardoor bedrijven op één locatie kunnen benchmarken en vergelijkingen kunnen maken en hun voortdurende behoeften en verbeteringen kunnen beheren. Verder hebben we systemen en tools ingebouwd om security mapping, betrokkenheid en communicatie door middel van kennisdeling en een gamification-proces aan te moedigen om het interessanter te maken! Deze toegevoegde functionaliteit vormt een aantrekkelijk en samenhangend platform - een one-stop-shop voor uw compliancebehoeften.

Isuna bouwt aan een infrastructuur voor het delen van kennis en een door de community geleide aanpak. Dit is volgens ons de beste manier om maximale waarde voor onze klanten te creëren, omdat het hen helpt de in controle te komen van hun complianceprocedures. De methodiek is gebaseerd op positieve psychologie om ervoor te zorgen dat de sector volwassen wordt en effectief groeit.

Naast dat we u kunnen helpen bij het proces van compliance management en verbeteringen, hebben we een trainingstool in het systeem opgenomen. Hier kunnen gebruikers en bedrijven hun kennis op een interactieve manier verbeteren!

Isuna wil dat compliance anders werkt, bedrijven beter maakt en ervoor zorgt dat zij zich kunnen concentreren op hun dagelijkse werk.


Contactgegevens

  • Ammi Virk
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps