Nexyz

Wie ben je/wat doe je?

We begeleiden IT bedrijven bij trajecten met betrekking tot de aan- en verkoop, fusies, overnames en de groeifinanciering van uw onderneming, alsmede een beursgang en/of eventuele doorstart. Daarnaast behoort het begeleiden van een totale ‘buy & build’-strategie tot onze aandachtsgebieden. Ons team stelt op basis van uw waardepropositie een financierings- of informatiememorandum samen en begeleidt het totale proces richting de bank, een investeerder of een mogelijke strategische koper. We zijn gespecialiseerd in het maken van waardeanalyses van ondernemingen in het kader van bijvoorbeeld een verkoop, fusie of afsplitsing van een deel van de onderneming en maken daarbij gebruik van onze verschillende waarderingsmethodieken.

Waarom Den Haag?

We hebben voor Den Haag gekozen omdat hier het cluster voor Cyber Security gebouwd wordt en wij verwachten dat het investeringsklimaat voor dat onderwerp hier zal verbeteren.

Waarom de HSD campus?

De HSD is de broedkamer voor nieuwe security bedrijven. Hier vind je het neusje van de zalm op technologisch gebied. Wij verwachten ook in de toekomst veel innovatieve starters te ontmoeten en als die een vraagstuk hebben over financiering van de groei, dan geven wij hen graag advies.


Contactgegevens

  • Martijn Voorhuis
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06-53399972

Martijn Voorhuis verkreeg een Masters Degree Business Informatics en Business Administration van de Rotterdam School of Management, waarna hij verschillende functies vervulde voor onder andere: Consulting Associates AG, Cognos en Nedlloyd.

In 1997 richtte Martijn IT Company op, waaronder een aantal IT bedrijven opgezet werden. Timesoft ontwikkelde zich tot marktleider voor informatiesystemen voor de juridische dienstverlening. Dit bedrijf werd in 2007 succesvol verkocht. Daarna verleende Martijn adviezen aan startups en bij sommige initiatieven is hij betrokken als investeerder. In zijn huidige activiteiten als fusie & overname-adviseur werkt Martijn voor IT ondernemingen en voor investeerders. Hij is als Register Valuator verbonden aan het N.I.R.V. en als arbiter aan de Stichting Geschillen Oplossing Automatisering.

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps