Splendo

Wie ben je/wat doe je?

Splendo is een technisch bedrijf dat zich richt op IoT, AI en Apps. We zijn echte geeks, en we willen altijd nieuwe technieken ontwikkelen. We bedenken niet alleen innovatieve oplossingen, maar we bouwen ze ook. We willen projecten ontwikkelen voor de lange termijn, die goed onderhoudbaar zijn. Dat doen we door met zo weinig mogelijk overhead te werken (dus geen projectmanagers!), nauwe contacten met onze klanten te onderhouden, en met een team mensen die autonoom de beste oplossingen kunnen ontwikkelen voor de hele technische kolom. Dat moet leiden tot de beste ervaring voor onze eindgebruikers.

Waarom Den Haag?

Splendo is sinds 2002 gevestigd in de regio Den Haag vanwege de aanwezigheid van uniek technisch talent en drie universiteiten op topniveau.

Waarom de HSD Campus?

Splendo wil graag bijdragen en deelnemen aan initiatieven die belangrijk zijn voor de regio. Dus bijvoorbeeld de HSD campus waar we een bijkantoor hebben. We zijn blij met de locatie, het HSD netwerk en de ondernemende omgeving.


Splendo

Contactgegevens

  • Luc Demarteau
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luc is de oprichter en het creatieve brein van Splendo, en de drijfkracht achter meerdere innovatieve technieken. Luc kan zijn medewerkers motiveren om de nieuwste technieken te ontwikkelen voor diverse sectoren. Verder coördineert hij deze innovatieve projecten met een multidisciplinaire visie. Momenteel is hij vooral gefocust op AI. Luc heeft een masters in bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit.

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps