Threadstone

Wie ben je/wat doe je?

ThreadStone is in 2014 gestart met één belangrijke missie: het Nederlandse en Europese internet veiliger maken. Zowel voor grote als kleinere organisaties bieden we betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen die we zelf ontwikkelen en leveren vanuit Europa. Zoveel als mogelijk geautomatiseerd en schaalbaar.


Waarom Den Haag?

Als stad van vrede en veiligheid is Den Haag een logische keuze als locatie voor ThreadStone.

Waarom de HSD campus?

In 2014 heeft ThreadStone Cyber security het HSD innovatiefonds gewonnen. Hier is ThreadStone gestart en dus is het logisch dat ThreadStone hier haar huisvesting heeft.


Contactgegevens

  • René van Etten
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

René heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT. Na zijn professionele carrière te zijn gestart als programmeur bij CMG (ingezet bij ABN Amro), wist hij al snel op te klimmen tot projectleider met verantwoordelijkheid voor een aantal grotere projecten. In 1999 is René zelfstandig ondernemer geworden en heeft hij mede de Dari Groep opgericht met verschillende werkmaatschappijen in ICT en financiën. In 2007 is de grootste tak (financiële detachering met op dat moment een kleine honderd fte) verkocht en is hij zich gaan bezighouden met de directie van Dari IT Services (netwerkbeheerdiensten voor MKB organisaties). Na de verkoop van deze werkmaatschappij in 2013  is René gestart met ThreadStone Cyber Security, waar hij met veel plezier samen met Richard Klein

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps