Nieuwe campusmanager op HSD Campus

Nieuwe campusmanager op HSD Campus

Mijn naam is Maud Willigers en ik ben sinds vorige week de nieuwe campusmanager. Na heel fijn en vooral informatief te zijn ingewerkt door Yvonne, ben ik vanaf nu het aanspreekpunt. Ik zal er tijdelijk zijn tot we iemand vinden die geschikt als vaste campusmanager.

Ik kom uit Voorburg en woon in Den Haag, dus met de locatie Laan van NOI zit ik precies op de scheiding van mijn twee thuis plaatsen. Verder nog wat weetjes over mij, ik ben 23 jaar, speel hockey in mijn vrije tijd en ga een kans om te netwerken niet snel uit de weg!

Ik volg op het moment een traineeship bij HEYDAY Facility Management om uiteindelijk consultant/interim te worden, vandaar dat ik deze uitdaging graag aan ben gegaan! Mijn focus zal gericht zijn op community management en uiteraard de keten draaiende houden. Mocht je nog leuke idee├źn hebben voor community management? Dan hoor ik dit graag! 

Ik heb al veel van de campus bewoners mogen ontmoeten, maar mochten we elkaar nog niet gesproken hebben? Ik ben elke dag aanwezig (woensdag- en vrijdagmiddag vrij), kom gerust langs of spreek me aan als ik een rondje over de verdiepingen loop!
Ik heb er zin in!

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps