Interesse in huren, een rondleiding of proefwerken? 
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Tel: +31(0)70 2045180
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Receptie

Op de 7de etage bevindt zich het hart van onze Campus, met bij binnenkomst onze HSD Receptie en de HSD Plaza.

Bij de HSD receptie verwelkomen onze receptionistes Fanja en Sonja, uw bezoek of deelnemers aan uw event. Daarnaast biedt onze HSD plaza ook mogelijkheden voor uw event, vergadering, een afspraak of even aan te schuiven om te werken. Onze HSD receptie staat voor u klaar bij vragen.

U kunt hen bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Campusmanager

Het campusmanagement wordt verzorgd door Yvonne. Zij staat voor u klaar als nieuw geïnteresseerde in onze campus, maar verzorgt ook alle contacten met de huidige huurders. Hierbij helpt zij met vragen vanaf facilitair tot aan contracten, contacten of verbindingen maken.

U kunt Yvonne bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route, parkeren en feestdagen

Trein of RandstadRail

De trein en de RandstadRail komen aan op het station Den Haag Laan van NOI. De RandstadRail 3 en 4 tussen Den Haag en Zoetermeer, en de Erasmuslijn verbindt Den Haag met Rotterdam.

Wanneer u aankomt op het station Laan van NOI, loop richtin het Ministerie van SZW. Als u buiten komt, sla direct linksaf en volg het pad voor 200 meter tot u op de Wilhelmina van Pruisenweg bent,

De HSD Campus bevindt zich in het eerste zilver kleurige gebouw aan uw linkerhand, genaamd 'HeadQuarter'.

Bus of tram

Tram
Tram 2, buslijn 5 and 23 (halte station Laan van Nieuw Oost-Indië),
Tram 6 (halte Oostinje)

Bus
Bus 28 (halte Stuyvesantstraat),
Bus 45, 380, 382, 383 (halte Haagse Poort).

 

Met de auto

Vanuit Rotterdam: A13, A4, A12.
Vanuit Amsterdam: A4, A12 of A44.
Vanuit Utrecht: A12.

Als u Den Haag binnenrijdt vanaf de A12 (Utrechtsebaan) neem de 3e afslag Bezuidenhout-Mariahoeve. Sla rechts af bij het stoplicht. Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor. Bij de volgende stoplichten slaat u rechtsaf de Wilhelmina van Pruisenweg in. Aan het einde, voor de scherpe bocht naar links, ziet u de entree van de HSD Campus aan uw rechterhand. Het gebouw heet 'HeadQuarter'.

Vanuit Amsterdam/Leiden, via de A44/N44:
Volg de borden naar Den Haag. In Den Haag (Willem Witsenplein) sla af naar links, richting Voorburg-Leidschendam. Voor het passeren van de spoorbrug en het benzinestation BP, sla rechtsaf naar de Schenkkade bij de stoplichten op de Laan van Nieuw Oost-Indie. Bij het volgende stoplicht linksaf, en kort daarna bij het volgende stoplicht rechtdoor (Wilhelmina van Pruisenweg). Aan het einde, voor de scherpe bocht naar links, vind je aan je rechterhand de ingang van de HSD Campus (gebouw genaamd 'HeadQuarter').

Parkeren

Er is een gelimiteerd aantal parkeerplekken beschikbaar voor de HSD Campus. 

We adviseren u om met het openbaar vervoer te komen. Als u toch met de auto komt, dan zijn er betaalde parkeerplekken beschikbaar naast de Campus en in de Q-Park Park&Ride (Van Alphenstraat 102, 2274 NE Voorburg) aan de andere kant van het treinstation Laan van NOI.

Parkeren in de buurt is ook mogelijk en gratis tot 14:00 uur.

Gesloten tijdens deze officiële feestdagen

Goede vrijdag • 2 April 2021 
2e Paasdag • 5 april 2021
Koningsdag • 27 april 2021
Bevrijdingsdag • 5 mei 2021
Hemelvaarstdag • 13 mei 2021
Tweede Pinksterdag • 24 mei 2021
Kerstmis • 25-26 december 2021
Nieuwjaarsdag • 1 januari 2022

 


Bedrijf vestigen op de HSD Campus?

Bent u geïnteresseerd in het vestigen van uw bedrijf op de HSD Campus of wilt u gebruik maken van de faciliteiten? Neem dan contact op met Miloud Achahbar, Account Manager Security van de Gemeente Den Haag via +31(0)6-50088729 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps