Skip to main content

Over de HSD Campus

De HSD Campus is het nationale innovatiecentrum van het Nederlandse Security Cluster, met IT-labs, onderwijs- en opleidingsfaciliteiten, flexibele kantoorruimte en vergaderruimtes. Op de HSD Campus - gevestigd in Den Haag - werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit het hele land samen om kennis te delen en producten en diensten te ontwikkelen die bijdragen aan een veiligere wereld.

Samenwerking versnellen

De HSD Campus is een inspirerende plek om bedrijven, overheden en kennisinstellingen in het Nederlandse Security Cluster te ontmoetenTevens is dit ook de thuisbasis van de The Hague Security Delta Office die toegang biedt tot kapitaal, talent, innovatie en de markt op het gebied van cyber security. Wilt u meer weten over de HSD Office, klik hier.

Samenwerking, kenniswisseling en netwerk

Veiligheidsuitdagingen

Op de HSD Campus worden veiligheidsuitdagingen besproken en wordt kennis gedeeld over cyberveiligheid, nationale en stedelijke veiligheid, bescherming van kritieke infrastructuren en forensisch onderzoek. Programma-ideeën over innovatieve oplossingen voor een veiligere wereld zijn onderwerpen van continue dialogen. Onze community zorgt ervoor dat bedrijven, overheden en kennisinstellingen met elkaar kunnen samenwerken, netwerken en verbinden door evenementen, bijeenkomsten en lunches maandelijks te organiseren.

Internationaal knooppunt cyberveiligheid

Waarom Den Haag?

Den Haag, de op één na grootste stad van Nederland, wordt gezien als de Internationale Stad van Vrede, Recht & Veiligheid en trekt (inter)nationale organisaties, talent en innovators aan die het verschil willen maken. De stad heeft zich gevestigd als een belangrijk knooppunt voor cyberveiligheid in Europa, wat blijkt uit de aanwezigheid van het European Cybercrime Centre Europol (EC3), het NAVO-Agentschap voor Communicatie en Informatie, de Nederlandse (cyber)veiligheidsdiensten en een breed scala aan cyberbeveiligingsbedrijven.

De broedplaats voor internationale groei

Waarom HSD campus?

De HSD Campus is een unieke plek om bedrijven, overheden en kennisinstellingen in het Security Cluster te ontmoeten. Naast de bovengenoemde punten ligt de HSD Campus in het Central Innovation District (CID) dicht gelegen bij Yes!Delft, The Hague Tech (THT), AT&T, ICTU en Siemens. Tevens ligt de HSD Campus vlakbij de snelweg en het OV-station Laan van Nieuw Oost-Indië. Dit maakt het reizen ideaal voor bijvoorbeeld (inter)nationale bezoekers.

Een economisch sterk ecosysteem

Samenwerking op de campus

Op de HSD Campus werken we nauw samen met onze partners waaronder InnovationQuarter, Kamer van Koophandel, The Hague & Partners en Security Delta (HSD). Deze samenwerking is met name gericht op het versterken van de economie en werkgelegenheid in de Haagse regio. Onze partners zijn neutrale spelers in de regio die een bijdrage leveren tot het ecosysteem zonder winstoogmerk.

Overweegt u om internationaal personeel aan te nemen of wilt u vestigen in onze regio? The Hague International Centre  is het contactpunt voor internationals in onze Haagse regio waarbij informatie en gratis overheidsdienstverlening worden aangeboden over bijvoorbeeld, relocatie, immigratie, belastingen en het aannemen van internationaal talent. Voor vragen en meer informatie is er elke vrijdag een spreekuur van 11.00 tot 12.00 uur op onze campus.  

Ook huren?

Bent u geïnteresseerd in het vestigen van uw bedrijf op de HSD Campus of wilt u gebruik maken van de faciliteiten?

Neem dan contact op met Campusmanager Nabile Benali via +31(0)6-38166263 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps