Skip to main content

Akasec

Bij AKASEC gaan we verder dan hacken. Met onze expertise op het gebied van geavanceerde aanvalstechnieken en onze uitgebreide ervaring in het werken op het hoogste niveau van de Nederlandse overheid, helpen wij organisaties om zich te wapenen tegen digitale dreigingen waaronder door overheid gesponsorde groepen – ofwel APT’s (advanced persistent threats) – door het uitvoeren van uitgebreide Black Teaming- en Red Teaming-opdrachten die echte cyberdreigingen nabootsen.

Wij baseren onze aanvallen op een vooraf overeengekomen type aanvaller: script kiddies, hacktivist, whistleblower, crimineel, of statelijk. Vooral het scenario 'insider threat' komt steeds vaker aan bod bij organisaties waar het risico op bedrijfsspionage hoog is.

Wij identificeren niet alleen kwetsbaarheden, maar versterken ook uw verdediging tegen de meest geavanceerde tegenstanders. We zetten daarnaast ook onze softwareontwikkelingsexpertise in om offensieve tooling en veilige communicatieoplossingen te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat uw gevoelige informatie vertrouwelijk blijft en beschermd is tegen afluisteren of ongeautoriseerde toegang.

Vertrouw op AKASEC als uw strategische partner in het voortdurend veranderende landschap van cybersecurity, waar innovatie en waakzaamheid van het grootste belang zijn. Lees meer over Black- en Red Teaming op onze website: akasec.com.

Hierna een korte biografie van onze hackers:

 

Jan Willem Veldhuis          
Co-Founder // Hacker

janwillemAls Red Teamer werkt Jan Willem samen met het aanvallende team om kwetsbaarheden in de IT-infrastructuur van klanten te identificeren en aan te pakken. Met behulp van zijn expertise die hij heeft opgedaan als voormalig Red Teamer bij de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, waar hij gespecialiseerd was in 'living off the land'-technieken, geeft hij prioriteit aan het ontdekken van misconfiguraties en digitale 'breadcrumbs' die mogelijk de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van systemen in gevaar kunnen brengen. Daarnaast speelt hij een cruciale rol in het ontwikkelingsteam als ontwikkelaar en DevSecOps-engineer, waarbij hij ervoor zorgt dat beveiliging naadloos wordt geïntegreerd in de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling. 


Tom Wolters

Co-Founder // Hacker

tomwolters

Tom voert als Red Teamer gesimuleerde digitale aanvallen uit met als doel kwetsbaarheden te ontdekken, te herkennen en te beschrijven en de impact in de echte wereld te bewijzen. Hij is in staat om alle soorten aanvallers te simuleren: van door overheid gesponsorde tot 'script kiddie'. Zijn rol als Red Teamer is om zich voortdurend aan te passen en huidige bedreigingen te simuleren die relevant zijn voor de organisatie. Zijn ontwikkelingsachtergrond helpt hem bij het maken van aangepaste malware en scripts die helpen bij het bereiken van offensieve doelen, zoals het ontdekken van zero-days of het maken van exploit- en enumeratiescripts. Tom is tevens aangesloten bij de DIVD, heeft meerdere CVE’s op zijn naam staan en is vaak te zien als gastspreker bij programma’s over cybersecurity.


Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps