Skip to main content

Booz Allen Hamilton

Booz Allen is een leidend professioneel dienstverlenend bedrijf, dat een wijde selectie aan diensten en oplossingen biedt in management, technologie, consultancy en engineering.

Al meer dan 100 jaar biedt Booz Alleen diensten aan bij het leger, de overheid en bedrijfsleiders om hun meest complexe problemen op te lossen. Als adviesbureau met experts in analyse, digitale oplossingen, engineering and cyber, helpen wij organisaties te transformeren. Wij zijn een belangrijk partner op één van de meest innovatieve programma’s voor wereldwijde overheden en worden vertrouwd door de meest kwetsbare instanties. We werken schouder aan schouder met klanten door middel van een ‘mission-first’ aanpak voor het kiezen van de juiste strategie en technologie om hen te helpen bij het realiseren van hun visie.

Onze klanten vertrouwen ons. Dat is waarom wij enkele van de langstlopende relaties in het bedrijfsleven hebben. Onze winst-en-verlies structuur geeft ons de wendbaarheid om te leveren wat onze klanten nodig hebben, wanneer en waar ze het nodig hebben.


Contactgegevens

  • Neha Massey
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps