Skip to main content

CFLW

Visie 

Een veilige en beveiligde cyberspace voor een bloeiende digitale samenleving.

Missie

Wij bieden strategische inzichten en operationele perspectieven wereldwijd aan om onwettige activiteiten die de cyberspace en opkomende technologieën misbruiken te ondermijnen.

Strategie

Wij bouwen energieke publiek-private coalities om snel ontwikkelende dreigingen samen te kunnen bestrijden. Wij volgen een gebruikersgerichte en weerbare aanpak om de nieuwste technologieën in complexe multi-stakeholder omgevingen te kunnen co-creëren. We maken gebruik van data-gedreven technologieën die gebaseerd zijn op diepgaande expertise in Dark Web, crypto-activa, blockchain, gedecentraliseerde cryptografie, en kunstmatige intelligentie.

CFLW is opgericht door Dr. Mark van Staalduinen die meer dan 10 jaar ervaring heeft op het gebied van cybersecurity en wetshandhaving.

Dr. Mark van Staalduinen zag de kans om het gat tussen veiligheidsbehoeften en technische onderzoekskaders te vullen. Als een gevolg hiervan biedt CFLW operationele oplossingen om het werk van onze stakeholders in het verstoren van cybercriminaliteit te ondersteunen. Wij geloven dat het begrijpen van cyberdreigingen essentieel is voor het formuleren van een verdediging of reactie hierop. In dit kader bieden onze inlichtingendiensten strategische inzichten en operationele perspectieven rondom cyberdreigingen met het doel om deze ineffectief te maken en om de businessmodellen van daders te verstoren. Strategische inzichten ondersteunen het werk van beleidsmakers, terwijl operationele perspectieven nieuwe onderzoekstechnieken creëren voor rechercheurs, wat de weg vrij maakt voor een veiligere cyberspace. 


Contactgegevens

  • Mark van Staalduinen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps