Skip to main content

Cyberus

Cyberus is een advies- en interimbureau dat diensten en expertise levert op het gebied van IT Auding, IT Risk Management en IT Compliance. Zij hebben een sterk netwerk met een verscheidenheid aan sectoren, waaronder de financiële sector, IT Service Management, gezondheidszorg, corporate, publieke en TMT sector.

Het team van Cyberus en de aangesloten interim professionals hebben een track record in IT Auditing, Risk Management, Compliance en Cyber Security. Op basis van de inhoudelijke kennis en ervaring zijn zij in staat om de behoefte van de klant goed te doorgronden en de juiste oplossing te bieden.

Dwayne Valkenburg, Cyberus: "De reden dat wij voor de HSD Campus als uitvalsbasis hebben gekozen is omdat wij als IT Audit, Risk & Compliance adviesbureau ons netwerk graag willen verbreden en delen met de bewoners van de Campus. Daarnaast is de locatie perfect omdat ik vlakbij woon in Voorburg."

Cyberus kijkt uit naar de mogelijkheden om samen te werken met de andere bewoners van de HSD Campus. Voel je vrij om contact op te nemen voor een kennismaking.


Contactgegevens

  • Dwayne Valkenburg
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cyberus kijkt uit naar de mogelijkheden om samen te werken met de andere bewoners van de HSD Campus. Persoonlijk koffie drinken voor een kennismaking zal helaas niet mogelijk zijn in verband met Covid19. Voel je echter vrij om contact op te nemen voor een virtuele kennismaking.

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps