Skip to main content

Evalueserve

Evalueserve is een vertrouwde analysepartner die internationale ondernemingen helpt het maximale uit hun kernprocessen te halen. Wij richten ons op het behalen van resultaten. AI is een belangrijke factor daarin, maar het is niet het hele antwoord. Het is van cruciaal belang om te bouwen voor specifieke gebruiksscenario’s en de samenwerking tussen mens en technologie te optimaliseren.

Bij elke stap van de waardeketen werken onze experts aan het vergroten van de relevantie en consistentie van de resultaten. We verbeteren de kwaliteit van uw gegevens, bouwen promptbibliotheken, stemmen modellen af op uw gebruiksscenario en meer. We bouwen oplossingen voor uw gebruiksscenario en beveiligingsbehoeften met behulp van de beste technologie en onze eigen AIRA-producten en -versnellers. De domein specifieke AI van Evalueserve helpt, naast onze menselijke intelligentie, bedrijven bij het beantwoorden van hun meest unieke problemen.

Voor financiële instellingen betekent dit dat zij relevant, concurrerend en compliant kunnen blijven. Bovendien stelt dit bedrijven in staat snellere, op inzicht gebaseerde besluitvorming te bereiken via ons uitgebreide markt- en inlichtingenplatform en onze strategieën. Ten slotte stelt het professionele dienst bedrijven in staat hun voorsprong op de concurrerende markt te behouden via onze probleemloze onderzoeks- en analyseoplossingen.

In Den Haag zit ons Global Expertise Center voor Software Development voor Insightloupe, ofwel het AI platform voor onze klanten in Intellectual Property en Research & Development.


Contactgegevens

  • Iveta Petrova
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Directeur Nederland & Global Head of Product Strategy

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps