Skip to main content

Infix Technologies

Infix Technologies is een cybersecurity startup die een innovatieve en nieuwe generatie Content Disarm & Reconstruction (CDR) oplossing ontwikkelt voor softwareontwikkelaars.

We zijn de makers van Binfix, een krachtige GitHub-app die is ontworpen om de beveiliging van softwareprojecten te verbeteren. Binfix is een Automated Security Testing (AST)-tool die Content Disarm and Reconstruction (CDR)-technieken toepast om beveiligingskwetsbaarheden, onnodige informatie en niet-standaard fouten in binaire gegevensbestanden te analyseren en te verwijderen. Onze technologie is vanaf de basis opgebouwd en maakt geen gebruik van bestaande tools om binaire gegevensbestanden te scheiden of interpreteren. We hebben onze eigen domein specifieke, declaratieve taaltechnologie ontwikkeld om de meest complexe datastructuren en data-afhankelijkheden te ontleden en te transformeren.

Binfix helpt potentiële beveiligingsproblemen vroeg in het ontwikkelingsproces op te sporen in binaire gegevensbestanden, waardoor wordt voorkomen dat deze ernstige bedreigingen worden in de productie. Dit vermindert de kosten en inspanningen die nodig zijn om problemen in latere stadia op te lossen. Binfix helpt ook de integriteit van de binaire gegevensbestanden in uw codebase te behouden. Dit is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw software veilig blijft. De CDR-technieken van Binfix vormen een belangrijke aanvulling op bestaande AST-tools, die de neiging hebben om binaire gegevensbestanden en de daaraan verbonden risico's te negeren.


Contactgegevens

  • Marja van Aken
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps