Skip to main content

Logsign

Logsign werd in 2010 opgericht om cybersecurity werknemers te helpen om efficiënter te werken met slimme, rommelvrije en next-generation software. Het beveiligen van de IT systemen en het managen van cybersecurity operaties hoeft niet zo complex, tijdrovend en duur te zijn.

Wij geloven in en streven naar het behalen van twee ideeën:

  • Efficiëntie is mogelijk in elke dimensie van cybersecurity.
  • Innovatie komt vanuit de toekomst, niet van concurrentie.

Dit is waarom we rekening hebben gehouden met de huidige en toekomstige behoeften van de markt toen we onze slimme en gemakkelijk te gebruiken SIEM en SOAR software ontwikkelden. 

Automatisering start een nieuw tijdperk binnen cybersecurity. Wij geloven dat in deze eeuw, automatisering tot wel 98% van onze handmatige werklast overneemt. Dit maakt efficiëntie in cybersecurityactiviteiten niet langer een droom. SOAR software ligt in het hart van veiligheidsactiviteiten. Het verbetert veiligheidsteams door hen in staat te stellen te werken in een slimme, collaboratieve en effectieve omgeving. 

Je kunt je niet beschermen tegen iets dat je niet gezien en ontdekt hebt. Het verzamelen, visualiseren en het omzetten van gegevens in bruikbare informatie is mogelijk via ons oneindig schaalbaar en cluster SIEM. Met 10 jaar ervaring is Logsign een oprechte teamspeler voor alle interne en externe partijen en vertrouwd door meer dan 500 ondernemingen, ministeries en staatsagentschappen. 


Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps