Skip to main content

PRODAFT

Cyberaanvallerss volgen geen regels en ontwikkelen continu nieuwe methoden. PRODAFT helpt daarom om eventuele dreigingen in de strijd tegen cyberincidenten altijd een stap voor te blijven. Als je focust op het heden loop je altijd achter op cybercriminelen.

PRODAFT is een baanbrekend bedrijf in de cybersecurity sector en ondersteunt de private en publieke sector wereldwijd. Met een missie om inbreuken te voorkomen voordat ze plaatsvinden, vermindert PRODAFT de tijd en energie die wordt besteed aan analyse, interpretatie en verificatie van potentiële bedreigingen. Dagelijks gebruiken honderden bedrijven uit kritieke sectoren U.S.T.A. SaaS-platform om direct vanaf de bron bruikbare inzichten te ontvangen.

Het succes van PRODAFT

Sinds 2012 is PRODAFT een belangrijk leverancier van cybersecurityoplossingen voor kritieke sectoren, zoals banken en financiën, fintech, luchtvaart, verzekeringen, IoT, defensie en telecommunicatie. Door het maatwerk van onze oplossingen is het klantenverloop van PRODAFT vrijwel nihil. We kennen de prioriteiten en vereisten van elke branche waarin we actief zijn.

Onze inzet is de belangrijkste reden voor de populariteit van PRODAFT.

ONZE EXPERTISE

PRODAFT is trusted partner voor honderden financiële instellingen, e-commercebedrijven, betalingsgateways, luchtvaartmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, energieproducenten en kritieke infrastructuur


Contactgegevens

  • Can Yildizli
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps