Skip to main content

Red Trident

Veel cyber security bedrijven schieten tekort in ICS omgevingen. Deze bedrijven gebruiken vaak “cookie-cutter” oplossingen die bedrijven kwetsbaar maken. Bij Red Trident begrijpen we dat elk bedrijf uniek is wat betreft zakelijke doelstellingen en omgevingen. ICS ervaring en een goed begrip van uw activiteiten, infrastructuur en vereisten, is van vitaal belang voor het ontwikkelen van een plan dat past bij uw bedrijf. Wij begrijpen ook dat budgetten variëren. Dat is waarom wij opties aanbieden zodat u kan focussen op de cruciale kwetsbaarheden en meer kan doen met minder, indien nodig.

Design

Ons ervaren Cyber team is in staat enkele van de meest complexe problemen te vereenvoudigen om tot een uitvoerige security oplossing te komen dat de gehele omgeving omvat.

Build

Er zijn veel ingewikkelde details die komen kijken bij de uitvoering en het is noodzakelijk dat alles naar behoren wordt geconfigureerd en geverifieerd. Red Trident heeft enorme ervaring op het gebied van oplossingen implementeren, zelfs voor de meest kritische operaties en kan ook uw personeel trainen indien gewenst.

Support

Zelfs als u een ‘in-house’ team heeft, is het cruciaal om een backup te hebben. Wij bieden 24-uurs event troubleshooting en mitigation aan via een on-site of remote toegang voor urgente zaken. Wij bieden ook plannen aan voor systeemmonitoring en continue functionaliteit. Red Trident zet verdedigingsstrategieën in om aanvallers te dwarsbomen die kritische infrastructuren zouden kunnen aanvallen of die een impact zou kunnen hebben op het prestatievermogen van uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het deconstrueren van veiligheidsproblemen en het creëren van duurzame oplossingen . Elke oplossing wordt aangepast naar de omgeving van de klant en het gewenste risicovolwassenheidsniveau. Wij kunnen tot oplossingen komen die gebruik maken van bestaande infrastructuur en die samenwerken om onze klanten te voorzien van een maximaal rendement op hun veiligheidsinvestering. Wij kunnen ook een kwetsbaarheidsonderzoek uitvoeren met betrekking tot uw huidige hardware, zoals een controller, en wij kunnen zelfs uw draadloze en RF communicatie volledig onderzoeken, om er zeker van te zijn dat alles goed beveiligd is. Het is is geen wonder dat veel upstream, midstream, downstream en zelfs sommigen van de Oil Supermajors naar Red Trident toe komen voor robuuste en geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen waarop ze kunnen vertrouwen.


Contactgegevens

  • Emmett Moore
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps