Skip to main content

Secquard

Secquard is een Nederlands bedrijf dat organisaties helpt de basismaatregelen van hun cybersecurity inzichtelijk te krijgen.

Door de accurate inzichten eenvoudig aan te bieden kunt u deze makkelijk communiceren. Indien gewenst kunt u actie ondernemen en uw kans op cyberincidenten met 80% verlagen.
 

Secquard, eenvoudig en effectief

Onze visie is dat cybersecurity begint met goed inzicht in de basismaatregelen. Met Secquard bewijzen we dat dit helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Wanneer de basisprincipes worden toegepast wordt de kans op een cyberincident met maar liefst 80% verkleind. De eerste barrières tegen cyberaanvallen zijn nu dus opgeworpen. Wanneer zich toch een incident voordoet, zorgen de basismaatregelen er daarnaast voor dat schade beperkt blijft en herstel van systemen vele malen eenvoudiger is. Het voldoen aan de basismaatregelen zou u kunnen vergelijken met opwerpen digitale dijken.

Bij Secquard zit de Nederlandse innovatieve en doortastende manier van aanpakken in ons DNA. Dit heeft geresulteerd in een mooie oplossing die u helpt bij het op orde brengen van de basismaatregelen van uw cybersecurity. Wij brengen u in control door accurate informatie te bieden over de huidige status en deze af te zetten tegen de gewenste situatie. Inzichten verkrijgen en deze communiceren naar stakeholders binnen of buiten de organisatie is met Secquard een fluitje van een cent. 

Wilt u beleven hoe het is om in control te zijn van uw cyber security? Neem contact op voor een gratis, vrijblijvende demonstratie en overtuig uzelf van de eenvoud en effectiviteit die Secquard te bieden heeft.


Contactgegevens

  • Ronald Oud
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps