Skip to main content

Secure Connection

Tegenwoordig is de cyberwereld te groot en te complex om enkel te vertrouwen op je intuïtie. Ondersteun je intuïtie met de feiten, vergaard door middel van data analyse. Ons doel is om je te voorzien van geavanceerde methodes en systemen om jou te ondersteunen en je infrastructuur veilig te houden.

Een drieledige benadering van beveiliging

De drie gebieden waar Secure Connection zich mee bezig houdt zijn: analyse, ‘penetration testing’, en netwerk en systeem monitoring. Op alle gebieden vertrouwen wij op een combinatie van gezond verstand en open source-producten in combinatie met huisontwikkelde producten.

  1. Analyse

Het managen van de huidige IT systemen wordt steeds gecompliceerder met de ontwikkeling van snelgroeiende cloud-computingdiensten en virtuele omgevingen. Nieuwe cyberdreigingen die gebruik maken van geavanceerde techniek vragen om een nieuwe IT-beveiligingsaanpak.

  1. Testen

Ondervinding is het beste bewijs. Of veiligheidsmaatregelen naar behoren werken en de verdedigingsstrategie geen onverwachte gaten blijkt te hebben, kan alleen achterhaald worden door hierop uitgebreid te testen. 

  1. Monitoring

Er is geen enkele oplossing voor het effectief monitoren en opsporen van veiligheidsgebeurtenissen in een IT infrastructuur. 

Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van handtekening- en anomaliemethode samen met gedistribueerde verwerking.

Het is essentieel om netwerkverkeer (bijna) real-time te analyseren en tot beslissingen te komen die gebaseerd zijn op alarmen bij het voorkomen van ernstige inbreuken op de beveiliging.


Contactgegevens

  • Steff Liethoff
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps