Skip to main content

Startmail

Startpage, opgericht in 2006, is uitgegroeid tot 's werelds meest private zoekmachine. Startpage biedt wereldwijde gebruikers een veiligere manier om online te zoeken en te browsen zonder dat persoonlijke gegevens worden verzameld, getracked of getarget. 

Wij zijn gedreven door de passie dat echte privacy een keuze moet zijn, en niet iets dat je moet opgeven om toegang te krijgen tot het Internet. Mensen kennen ons als voorvechters van privacy, technische vernieuwers en voorvechters van de consument, die iedereen de mogelijkheid geven om controle te nemen over hun persoonlijke gegevens terwijl ze op het web zoeken.

Kenmerken en voordelen voor de gebruiker zijn onder andere:
  • Versleutelde verbinding: IP-adres en persoonlijke gegevens van gebruikers worden verwijderd van onze beveiligde servers
  • Google zoekresultaten: Wij leveren Google zoekresultaten via ons eigen privacy proces en beleid
  • Blokkeren Prijstrackers: We voorkomen dat 3e partijen prijstrackers op onze gebruikers kunnen instellen
  • Retargeting advertenties vermijden: We blokkeren 3e partijen voor toegang tot persoonlijke gegevens van gebruikers om ze te targeten
  • Anoniem browsen: "Anonymous View" proxy maskeert de identiteit van gebruikers tijdens het browsen op andere websites
  • Ontvang geüpgraded nieuws: Toegang tot nieuws dat niet is gebaseerd op het browser gedrag van de gebruiker
  • Voorkom online profilering: We maken geen persoonlijke gegevensprofielen aan op basis van de internetactiviteiten van de gebruiker

StartMail.com is de Nederlandse privé e-maildienst die ultramoderne privacybescherming eenvoudig en voor iedereen beschikbaar maakt, het is gebouwd door het team achter privacyzoekmachine StartPage.com

Gratis e-maildiensten zoals Gmail en Yahoo zijn niet echt gratis. Ze komen met een prijs - uw privacy... En omdat die bedrijven toegang hebben tot elke e-mail die je verstuurt en ontvangt, kan Big Tech je gegevens verkopen aan de hoogste bieder.  Bedrijven kunnen gegevens verkopen om mensen te benaderen met opdringerige advertenties, je open te stellen voor identiteitsdiefstal en phishing-aanvallen.

Functies en voordelen voor gebruikers omvatten:
  • Versleutel uw e-mail aan iedereen in de wereld
  • We gebruiken onze eigen servers in een veilig Amsterdams datacenter, niet die van Amazon of andere cloud servers.
  • Verwijderd betekent echt verwijderd, wanneer u een e-mail verwijdert is het weg - voor altijd.
  • Onbeperkte, anonieme aliassen. Deze functie beschermt uw belangrijkste e-mailadres tegen spam en phishing-aanvallen. Dus als u uw e-mail aan een bedrijf geeft maar uw identiteit wilt beschermen, kan StartMail een deelbare alias-e-mail genereren, zodat mensen uw informatie niet kunnen verkopen. En ze kunnen op elk moment worden verwijderd!

Waarom Den Haag?

Den Haag is een stad met een sterke internationale focus, dit betekent dat er zeer getalenteerde ingenieurs beschikbaar zijn bij het aannemen van werknemers.

Waarom de HSD campus?

De HSD-campus is een geweldige plek om gelijkgestemden te ontmoeten, maar ook een flexibele manier om representatieve kantoorruimte te huren.


Contactgegevens

  • Alex van Eesteren
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps