Skip to main content

Talksome

Wie ben je/wat doe je?

Talksome is een innovatief technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based telefonie, met verbindingen van hoge kwaliteit. Bij Talksome werken we hard aan het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van complete digitale communicatie oplossingen voor bedrijven. Onze belangrijkste oplossing, het Compass platform, verzekert overal en altijd stabiele, kristalheldere communicatie.

Compass heeft een duidelijke interface zodat gebruikers al hun gesprekken en belschema's met gemak kunnen beheren. Compass integreert een breed spectrum aan gecertificeerde functionaliteit zoals messaging, rapportage, developer tools en koppeling aan uw CRM.

Bij Talksome geloven we dat digitale communicatie alleen mogelijk is met een menselijke benadering, techniek is niet meer dan het medium. Daarom adviseren we onze partners bij elke stap van een project en we stemmen ons product af op hun behoeften.

Waarom Den Haag?

Den Haag is de één na grootste stad in Nederland. De stad is niet alleen heel modern, maar ook bijzonder internationaal gericht. Daardoor heb je een professionele omgeving, met veel mogelijkheden voor organisaties, talent en innovators om te groeien op hun vakgebied en het vormen van onderlinge verbindingen.

De stad heeft zich ontwikkeld als een belangrijke hub voor cybersecurity in Europa. Bij Talksome richten we ons op het voorzien in een veilig communicatiesysteem voor onze klanten, waarbij het uitlekken van persoonlijke en vertrouwelijke gegevens uitgesloten is. We nemen cybersecurity bijzonder serieus, het is echt heel belangrijk. We hebben dan ook VoIP met encryptie opgenomen in ons servicepakket.

Waarom de HSD Campus?

De aanwezigheid van ons bedrijf op de HSD campus in Den Haag geeft ons goede mogelijkheden om te werken aan het bieden van oplossingen binnen de Nederlandse security cluster. De HSD campus past perfect bij onze doelstelling, het is een plek voor ondernemers en professionals met dezelfde visie als Talksome: het werken aan de ontwikkeling van producten en diensten die bijdragen aan een beter beveiligde wereld.


Contactgegevens

  • Daphne Wolf
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps