Skip to main content

TIN Capital

In het kort, wie zijn jullie / wat doen jullie

TIIN Capital is een investeringsgroep, opgericht in 1998, met een sterk netwerk van angel investors en family offices, die samenwerkt met overheden en corporates. TIIN Capital investeert in technologiebedrijven via verschillende fondsen en lanceerde in 2018 haar 6e Venture Capital Fund: het Dutch Security TechFund. Met dit fonds richten we ons op early-stage bedrijven en scaleups, actief in Cybersecurity en Security oplossingen.

TIIN investeert € 200.000 - € 1.000.000 in startups en € 500.000 - € 2.500.000 in scaleups en brengt bedrijven naar het volgende niveau door niet alleen kapitaal te investeren, maar ook door te zorgen voor een uniek en sterk Cybersecurity eco-systeem in Nederland, met crossways naar Europa. Naast het geven van hands-on ondersteuning, helpt ons netwerk met toegang tot advies, inzichten, talent, markten, klantintroducties, potentiële partners, etc. Het eco-systeem bestaat uit bedrijven, overheden, regionale investeringsmaatschappijen, angel investors en industrie-experts.

Dutch Security TechFund investeert in Cybersecurity, Compliancy, Privacy oplossingen, Securing IoT, Cloud Security, en Securing Automotive. Doelbedrijven moeten hun hoofdkantoor in Nederland hebben of plannen hebben om een kantoor in Nederland te vestigen en moeten schaalbaar en disruptief zijn en groeiambities hebben. We zoeken teams met passie en visie, bestaande uit winnaars met executiekracht en drive om de Cybersecurity leiders van morgen te worden.

Zie: Nederlands Security TechFund - TIIN Capital

Waarom Den Haag?

Het openen van een kantoor in Den Haag op de HSD Campus positioneert ons in het centrum van het Nederlandse Cybertech ecosysteem en brengt ons dicht bij een aantal belangrijke partners van ons fonds, zoals KPN Ventures en InnovationQuarter. Den Haag is internationaal bekend als de stad van "vrede en recht" en herbergt een krachtige mix van ministeries en HQ's van grote internationale organisaties. Samen met de gemeente Den Haag kunnen we hierdoor kansen creëren om startups en scaleups te ondersteunen en te stimuleren om succesvolle wereldspelers te worden. 

Waarom de HSD campus?

Michael Lucassen, managing partner bij TIIN Capital legt uit waarom zijn bedrijf heeft besloten een speciaal kantoor te openen op de HSD: "Het openen van ons kantoor op de HSD Campus, plaatst Dutch Security TechFund te midden van de huidige cybersecurity tech-innovators en ondernemers. Ook biedt het toegang tot het netwerk van HSD voor ondernemers van buiten Europa die de Nederlandse en bredere Europese (cyber)security markt willen betreden." 

Contact

Naast Michael bent u altijd uitgenodigd om een praatje te maken met het TIIN Capital team dat gevestigd is in Den Haag - zijnde Reinout vander Meûlen, Roel Reijnen en Bart Houlleberghs - die resideren op de 6e verdieping van de HSD Campus.


Contactgegevens

  • Michael Lucassen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps