Skip to main content

Triple ID

Wij ondersteunen u in uw IAM-reis

triple-ID ontstond nadat de wegen van ervaren IAM Consultants kruisten en zij besloten hun krachten te bundelen om het perfecte Identity and Acccess Management consulting bedrijf op te zetten. Elk van de oorspronkelijke teamleden heeft uitgebreide kennis van meerdere IAM producten, waaronder Omada Identity, Oracle Identity Manager, OneIdentity en SailPoint. Ze hebben aan meerdere projecten over Europe gewerkt met klanten uit diverse sectoren, zoals finance, automotive, gezondheidszorg en overheidsinstellingen. 

Bovendien hebben wij ook ervaring met het werken aan de verkoopkant, zowel as implementatiepartner als klant. Omdat wij in staat zijn om te denken als een klant, te handelen als een waarde-gedreven partner en te leveren als een leverancier, geloven wij dat wij een match zijn voor elke klant die hulp nodig heeft in hun IAM-reis.

Wij waren ooit ook op het punt, waar u als klant nu bent; verantwoordelijk voor de integratie en het onderhoud van een product dat invloed heeft op bijna elk systeem van uw bedrijfsinfrastructuur. Op welk punt u op zoek zou gaan naar de juiste partner, iemand die u kunt vertrouwen en die u in de juiste richting kunt leiden. Met het enige verschil dat triple-ID toen nog niet bestond!

Als triple-ID, een internationaal bedrijf, met een sterk team in Nederland, Duitsland en Turkije, is onze missie erg rechtdoorzee: om uw organisatie in staat te stellen te focussen op uw kernzaken, terwijl wij zorgen voor uw IAM-reis met meetbare, veilige, meewerkende en efficiënte processen. 


Contactgegevens

  • Ümit Yilmaz
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps