Skip to main content

Virtual Bodyguard

Virtual Bodyguard BV is een cybersecurity softwarebedrijf opgericht in 2021 met een duidelijke missie, ervoor zorgen dat medewerkers nooit meer een schadelijk bestand openen. Wij geloven dat cyberveiligheid niet mag afvangen van de alertheid van een individu. Onze visie is daarom het ontwikkelen van software die gebruikers helpt om “AwareLess” te kunnen laten werken.

Content, Disarm and Reconstruction (CDR) technologie helpt bedrijven op een effectieve manier om malware buiten te deur te houden. Bodyguard is ’s werelds eerste softwarebedrijf die deze technologie beschikbaar stelt als oplossing voor de desktop. Dit maakt het voor iedere organisatie mogelijk om CDR in te zetten als aanvullende beveiligingslaag.

Bodyguard is gevestigd op de campus van Hague Security Delta (HSD), het Nederlandse veiligheidscluster. Ruim 275 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen werken sinds 2013 samen om het verschil te maken in het veiligstellen van onze digitaliserende samenleving. Ze delen hun kennis en werken samen aan innovatieve beveiligingsoplossingen, die zowel binnen Nederland als internationaal kunnen worden opgeschaald.


Contactgegevens

  • Daniel Luthra
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 85 107 1386
 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps