Skip to main content

Volto Labs

Volto Labs (voorheen Tracks Inspector) creëert innovatieve technologie voor cyber humint activiteiten. Door interactieve gegevensverzameling, kunstmatige intelligentie en procesautomatisering kunnen opsporingsambtenaren betere en geïnformeerde beslissingen nemen, inlichtingen delen, aangepaste rapporten maken en op de hoogte worden gebracht van soortgelijke activiteiten. Gecentraliseerde opslag maakt samenwerking en toezicht, naleving van wettelijke bewaarplicht en geavanceerde analyses mogelijk. Wij innoveren samen met onze klanten en via publiek-private partnerschappen bij The Hague Security Delta (HSD). Speerpuntprojecten zijn Sweetie 2.0 en Cyber Agent Technology.

De reden dat we hebben gekozen voor Den Haag ligt in de geschiedenis van het bedrijf. We zijn ontstaan als spin-out van een founding partner van de HSD en als zodanig ook gestart als Tracks Inspector op de HSD campus. De centrale ligging en bereikbaarheid van de HSD campus speelt nu nog mee.


Contactgegevens

  • Rens de Wolf, CEO and Co-Founder
  • +31(0)70-5680886

Volto Labs wordt geleid door Rens de Wolf, mede-oprichter en managing director. Voorheen was hij medeoprichter en 4 jaar operationeel directeur bij Tracks Inspector voor de overname door Magnet Forensics, waar hij verantwoordelijk was voor de dagelijkse operatie, financiën en projecten. Rens heeft 12 jaar bij Fox-IT gewerkt in verschillende functies, beginnend als beveiligingsexpert en digitaal forensisch expert. Daarna werd hij verantwoordelijk voor de afdeling audits en was hij 4 jaar lang de information security officer tot hij in 2007 naar de UK verhuisde. Daar richtte hij Fox-IT UK op en werd later VP International Sales met de focus op lawful interception en high-security oplossingen. Na zijn terugkeer naar Nederland nam hij Tracks Inspector sales en het partner netwerk op zich. Rens behaalde zijn MSc. in Informatica aan de Technische Universiteit Delft, met als specialisatie Informatiebeveiliging, en is momenteel in het bezit van de CISSP, CISA en CISM certificeringen.

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps