Skip to main content

Cyber Meetup event

Cyber Meetup event

De Israëlische Handelsmissies in Den Haag, Stockholm en Kopenhagen organiseerde een Meetup evenement in de cybersecurity-sector op 18 november op de HSD Campus. Tijdens dit evenement kwamen 14 innovatieve, belovende Israëlische Cyber organisaties met de laatste cyber technologieën om contact te maken met Nederlandse partijen in de cybersecurity sector.

LinkedIn3

Het succesvolle B2B event op de HSD campus bracht diverse Israëlische en Nederlandse bedrijven op bij elkaar om te netwerken zodat er een stimulerend samenwerkingsverband opgebouwd kan worden.


Het event begon met een verwelkoming en introductie van alle deelnemers, gevolgd door een keynote speeches door de Minister van Economische Zaken Eitan Kuperstoch en een cyberexpert van de Israël Cyber Directorate.


Verschillende Israëlische en Nederlandse bedrijven konden vervolgens de gehele dag door elkaar via geplande en spontane bijeenkomsten netwerken over elkaars profiel en diensten. Dit gaf bedrijven de mogelijkheid om uit beide landen met elkaar te netwerken op verschillende gebieden binnen Cybersecurity.
Er was natuurlijk ook tijd voor gezellige koffie en netwerk pauzes met lekkere hapjes door de dag heen waar vertegenwoordigers van bedrijven ook persoonlijke interculturele relaties konden vastleggen met elkaar. Waar zowel de Israëlische en Nederlandse Cybersecurity sector op de HSD Campus een interculturele bloei kreeg.

Het evenement was een groot succes!

opstelling cyber meetyp

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps