Skip to main content

Interview HSD campus huurder Booz Allen Hamilton

Interview HSD campus huurder Booz Allen Hamilton

Wie is (het bedrijf) ?

Booz Allen Hamilton is het belangrijkste wereldwijde management- en technologieadviesbureau.

 

Waar is het bedrijf in gespecialiseerd?

Al meer dan 100 jaar wenden militaire, overheids- en zakelijke leiders zich tot Booz Allen Hamilton om hun meest complexe problemen op te lossen. Als adviesbureau met experts op het gebied van analytics, digital, engineering en cyber, helpen we organisaties transformeren. We zijn een belangrijke partner bij enkele van de meest innovatieve programma's voor overheden wereldwijd en worden vertrouwd door de meest gevoelige agentschappen. We werken schouder aan schouder met klanten en gebruiken een mission-first benadering om de juiste strategie en technologie te kiezen om hen te helpen hun visie te realiseren.

 

Wat zijn leuke projecten waar je aan hebt gewerkt?

Voornamelijk op het gebied van OT, Risk Assessment, Wargaming & IR.

 

Waarom heb je gekozen voor de HSD Campus?

De HSD-campus is een geweldige uitvalsbasis geweest voor onze aanwezigheid in de regio en om in contact te komen met de cyberbeveiligingsgemeenschap in Den Haag en in heel Nederland.

 

Wat hoop je uit de HSD Campus te halen?

Onze marketing bekendheid vergroten en samenwerken met HSD Campus bij het organiseren van evenementen.

 

Wat kunt u de HSD Campus bieden?

Bij Booz Allen benaderen we cyberbeveiliging als een business-enabling functie die onze klanten in staat stelt hun missies te vervullen. Terwijl organisaties digitale transformaties doorvoeren, breiden aanvallen en daaruit voortvloeiende bedreigingen zich uit en evolueren ze. Wij beschikken over doorgewinterde professionals en hooggekwalificeerd cybertechnisch vakmanschap om onze klanten onmiddellijk toegevoegde waarde te bieden.

Bij Booz Allen zijn we echte cyberprofessionals met meer dan 5.000 cybergeori├źnteerde experts, die gezamenlijk bijna 10.000 certificeringen hebben en de expertise om cyberbeveiligingsoplossingen aan de rand van de samenleving te bouwen en beheren.

 

Wat is een leuk weetje over het bedrijf?

De rijke vaardigheden en ervaring op het gebied van cyberbeveiliging die Booz Allen Hamilton bezit. Als je dacht dat je al veel wist op het gebied van cyberbeveiliging, heeft Booz Allen Hamilton me geholpen om nog volwassener te worden op het gebied van cyberbeveiliging. Voornamelijk de Strategy Thought Leadership triggerde me het meest.

 Timur Colgecen                             

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps