Skip to main content

Interview HSD Campus huurder Talksome

Interview HSD Campus huurder Talksome

Wie is (het bedrijf)?

Wij zijn Talksome, een technisch bedrijf gespecialiseerd in digitale spraakcommunicatie. Wij ontwikkelen cloud-gebaseerde telefonie-oplossingen voor bedrijven die er een passie voor hebben om communicatie naadloos te laten verlopen voor hun eindgebruikers. Als een technische partner die samenwerkt met onze klanten, streven wij ernaar om de best mogelijke ervaring te leveren aan de eindgebruikers.

Waar is het bedrijf in gespecialiseerd?

Talksome is gespecialiseerd in de telecommunicatiemarkt. Ons hoofdproduct -Compass- is de basis van een aanpasbaar telefoniesysteem, waarop onze partners hun eigen telefonie kunnen bouwen, of door gebruik te maken van enkele van onze reeds bestaande apps.

Wat zijn leuke projecten waar je aan hebt gewerkt?

Dit is een mooie gelegenheid voor ons om een heel leuk project te introduceren waar we voor het grootste deel van 2020 en 2021 mee bezig waren - onze complete rebranding. Voorheen waren we IPerity en net deze maand hebben we onze naam en gezicht veranderd in Talksome! Je kunt zien wat we hebben gedaan op onze website, talksome.com.

Waarom hebben jullie gekozen voor de HSD Campus?

Wij hebben gekozen voor de HSD Campus, omdat de campus flexibele kantoorruimtes en vergaderfaciliteiten biedt. Nog belangrijker, HSD geeft ons de mogelijkheid om gelijkgestemde bedrijven te ontmoeten aan de andere kant van de hal. Daarnaast is de locatie van de campus van groot belang voor ons bedrijf, aangezien het in Den Haag ligt en naast het treinstation, waardoor het comfortabel is voor woon-werkverkeer.

Wat hoopt u uit de HSD Campus te halen?

Wij hopen een goede relatie met de HSD Campus te kunnen blijven onderhouden en in een rustige en goed georganiseerde omgeving te kunnen blijven werken!

Wat kunnen jullie de HSD Campus bieden?

Een van de belangrijkste speerpunten van ons bedrijf is het begrip privacy. Wij bieden volledig versleuteld bellen met ons product, waardoor we volledige controle hebben over de privacy en veiligheid van onze klanten. In 2021, met de release van onze nieuwe website en merk, verzekerden we volledige privacy te bieden aan ons team, door het regelen van memojis voor elk lid van ons team, als een manier om te presenteren wie we zijn en wat we doen. Op die manier hebben we het gebruik van persoonlijke foto's voor onze website vervangen. Ons doel om het belang van privacy te promoten, door privacy en veiligheid te verzekeren in alles wat we doen, komt overeen met het doel van de HSD Campus - het faciliteren van organisaties die werken aan het bijdragen aan een veiligere wereld!

Wat is een leuk weetje over het bedrijf?

We zijn een heel hecht team. Om die reden maken we elk jaar samen werkreizen. In 2019 hebben we een -remote- interactieve pitch gebouwd voor de Fast Forward Challenge, tijdens de weeklange reis van ons bedrijf naar Kroatië.

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps