Skip to main content

Nieuwe huurder HSD campus Lanner Europe bv

Nieuwe huurder HSD campus Lanner Europe bv

Nieuwe huurder HSD campus Lanner Europe bv

Over Lanner:
Met meer dan 30 jaar ervaring in ODM systeemontwerp en board hardware engineering, levert Lanner high-performance, betrouwbare en kosteneffectieve netwerk appliances en embedded platforms, speciaal gebouwd voor toepassingen in Enterprise, industriële en Telecom omgevingen.

Lanner is het meest bekend om zijn assortiment x86- en RISC-netwerkapparaten. Het bedrijf is al vele jaren de belangrijkste hardwareleverancier voor enkele van de grootste netwerkbeveiligingsbedrijven ter wereld. Op dit gebied levert Lanner hardware voor alles van basis load balancing en firewall appliances tot meer veeleisende VPN-, bypass-, intrusion detection- en UTM-systemen die deep packet inspection vereisen.

Met zijn productiediensten creëert Lanner op maat gemaakte hardwareoplossingen voor toepassingen van de klant met beheerde hardwarelevenscycli. Zodra het tijd is voor verzending, zorgt Lanner voor de branding van de hardware, de verzenddozen en de volledige inhoud. En drop shipments kunnen wereldwijd vanuit logistieke centra van Lanner worden geregeld.

Over mij:
Wees aardig voor me, ik ben net verhuisd naar Den Haag en heb echt moeite met de taal. Ik werk sinds 2005 bij Lanner. In eerste instantie leidde ik de marketingafdeling in Taipei, Taiwan. In 2010 opende ik het Canadese kantoor voor Lanner, waardoor het bedrijf $35M en 10% van de wereldwijde omzet van Lanner groeide. Mijn laatste taak is het opzetten en laten groeien van een Europese verkoop- en operationele divisie voor Lanner, voortbouwend op ons succes als wereldwijd toonaangevende leverancier van netwerkbeveiligingshardware. Kom eens langs in kamer 603 voor een praatje.

Waarom HSD:
De HSD was een natuurlijke pasvorm voor Lanner. Onze core business is het helpen van cybersecurity bedrijven bij hun schaalgrootte door snelle inzet van hardware security appliances. Met meer dan 30 cybersecuritybedrijven die al bij HSD zijn aangesloten, hoopt Lanner bedrijven in deze sector te helpen hun activiteiten uit te breiden door betrouwbare hardware aan te bieden, ongeacht de plaats van inzet.

Ik verwacht dat HSD Lanner vroege toegang zal bieden tot innovatieve bedrijven die nog in de kinderschoenen van hun bedrijfsgroei staan. Wij erkennen dat cyberbeveiliging een zaak van lange adem is, waarbij merken jaren nodig hebben om hun reputatie in de markt te vestigen door middel van initiële POC's, lead account customization en uiteindelijk naar een fase van schaalvergroting waarin bedrijfsactiviteiten van cruciaal belang zijn om te groeien door middel van efficiënte operationele praktijken. Lanner kan beveiligingsbedrijven helpen met de juiste hardware om hun bedrijf op te starten en te schalen.

Geoffrey Egger

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps