Skip to main content

Stagiair Community Management

Stagiair Community Management

Wil jij in de praktijk brengen wat je in de schoolbanken hebt geleerd? En wil jij een onderdeel worden van een succesvolle IT Tech- Security campus? Ben jij goed in een community bouwen? Kom dan jouw stage bij ons op de HSD Campus.

Community stage bij de HSD Campus

Nadat je in de pantry een kop koffie of thee hebt gepakt start je je computer op en daarmee ook je dag. De levendige sociale media die net is gelanceerd, ga je verder door ontwikkelen, je volgt het nieuws, je deelt feeds en checkt of er reacties zijn die je door moet zetten naar de betreffende personen. Je betrekt je stagebegeleider bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt. Zelfstandig en ook in teamverband bepaal jij mede de koers van hoe onze HSD Campus zich digitaal presenteert. Maar ook op de HSD campus zelf, je maakt contact met onze huurders, je weet waar hen interesses en behoeftes liggen, maakt verbindingen met de andere campussen in Den Haag.

Alle aspecten die zowel in je leertraject als privé aan bod zijn gekomen worden hier benut. Je breidt je kennis uit en optimaliseert onze sociale media kanalen. Je durft te vragen en waar mogelijk zelfstandig te handelen. Regelmatig worden er voortgangsgesprekken met je gevoerd om te kijken waar we staan, naartoe gaan en hoe dit ingevuld gaat worden. Jouw kennis en expertise zijn belangrijk en dat je een prettig persoon bent in de omgang die niet schroomt om deuren te openen, maakt het voor ons als team met elkaar een mooie en goede tijd. Je zet iets neer wat er nog niet is en bouwt hiermee alvast aan een prachtig CV!

Wat ga je doen?

Je gaat jouw kennis en vaardigheden inzetten om samen met de campusmanager ervoor te zorgen dat de HSD Campus een campus wordt waarbij er meer levendigheid gecreëerd gaat worden. Hierin werk je nauw samen met verschillende stakeholders, partners en security bedrijven.

Wat vragen wij?

 • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar
 • Je volgt een internationale opleiding, communicatie opleiding of iets wat hierop aansluit
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar, met ingang van 1 september 2023
 • Je bent gemotiveerd
 • Je hebt affiniteit met politiek, internationale relaties, social media en organisatie rondom events
 • Je bent creatief
 • Je neemt initiatief

Wat bieden wij?

 • Een leerzame werkplek waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen
 • Afwisselende functie
 • Klantcontact
 • Je krijgt een stagevergoeding van bruto € 652,- per maand
 • Je kunt een reiskostenvergoeding ontvangen indien je geen recht hebt op een studenten OV

Wie zijn wij?

De HSD Campus is het nationale innovatiecentrum van het Nederlandse Security Cluster, met IT-labs, onderwijs- en opleidingsfaciliteiten, flexibele kantoorruimte en vergaderruimtes. Op de HSD Campus - gevestigd in Den Haag - werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit het hele land samen om kennis te delen en producten en diensten te ontwikkelen die bijdragen aan een veiligere wereld.

Meer weten

Campusmanager HSD campus, Nabile Benali, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 38166263

 

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps