Skip to main content

The Hague Invest & Trade event

The Hague Invest & Trade event

Op 7 oktober 2021, kwamen diverse bedrijven bij elkaar op de HSD Campus om deel te nemen aan het The Hague Invest & Trade event. Het doel was om met name bedrijven van de HSD Campus en elders in Den Haag samen te brengen en te introduceren tot ons ecosysteem.

Diverse strategische partners zoals de HSD Stichting, InnovationQuarter en de Gemeente Den Haag hebben een korte presentatie kunnen geven over de mogelijkheden in Den Haag en hoe je als bedrijf verder kunt groeien. De partners die tijdens het event een presentatie gaven waren Gemeente Den Haag (Nabile Benali), de HSD-stichting (Joris den Bruinen), InnovationQuarter(Philip Meijer) en Isuna (Ammi Virk).

Gedurende de presentaties werd er ook een interactieve dialoog gevoerd, gedirigeerd door Joris den Bruinen om diverse bedrijven die als gasten kwamen om een korte presentatie te geven over hun eigen bedrijf, diensten en producten die ze aanbieden. Vervolgens was er ruimte voor een interactieve Q&A onder elkaar om verschillende vragen te stellen en aanvulling te geven voor mogelijke samenwerkingen.

Als afsluiting werd er gedurende een borrel vol lekkere hapjes en drankjes onderling kennis gemaakt voor verdere netwerkmogelijkheden.

Contact

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague
The Netherlands

T: +31 (0)70-2045180
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Google Maps